Johan Olovsson og Espen Rønneberg i Ryde Technology angrer ikke på flyttingen ut av Oslo. Foto: Jan Inge Haga, Stavanger Aftenblad
Johan Olovsson og Espen Rønneberg i Ryde Technology angrer ikke på flyttingen ut av Oslo. Foto: Jan Inge Haga, Stavanger Aftenblad

Sparkesykkel-gründerne dro fra Oslo da kaoset startet: Nå renner millionene inn i Trondheim

Publisert Sist oppdatert

Det norsksvenske sparkesykkel-selskapet angrer ikke på at de forlot Oslo til fordel for millioninntekter i andre byer. – I Trondheim elsket brukerne tjenesten vår. De ansatte følte seg som superstjerner da de satte ut syklene om morgenen, sier gründer Johan Olovsson i Ryde.

Norske Ryde ble den fjerde aktøren til å gå live i Norge i mai. Nå ser de tilbake på en sesong preget av medieoppslag om kaos og sinte kommuner. Men selv har gründerne Espen Rønneberg og Johan Olovsson hatt et helt annet syn på reisen ut av Oslo og til de «mindre» byene.

– Det ble sparkesykkel-kaos i Oslo. Den dagen vi lanserte hadde de store selskapene 500 sparkesykler hver, og innen ti dager hadde begge doblet flåten sin, forklarer Rønneberg.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her