nytt om navn

Ørjan Johnsen blir markedsdirektør i Cutters
Ørjan Johnsen blir markedsdirektør i Cutters

Går fra Sbanken til Cutters: – Forlater en rebell til fordel for en annen

Ørjan Johnsen begynner i frisørkjeden Cutters som markedsdirektør i mars. Han kommer fra stillingen som leder for privat sparing i Sbanken.

Publisert Sist oppdatert

– Selskapet har gått fra å være en bergensk gründerbedrift til å bli et stort norsk selskap med internasjonale vekstambisjoner. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Ørjan Johnsen i en pressemelding.

Han legger bak seg nesten tre års erfaring fra Sbanken, der han blant annet ledet bankens arbeid med volumvekst og kundelønnsomhet før han ble leder for privat sparing.

– Det er store forskjeller på en bank og frisørkjede, men også mange likheter i mitt tilfelle. Jeg forlater en rebell til fordel for en annen. På samme måte som Sbanken forfekter også Cutters kunden sitt beste. Jeg ser på begge som en vaskeekte utfordrer til det etablerte tilbudet, sier Johnsen.

Cutters har 100 salonger i Norge og teller ved inngangen til 2022 over 400 ansatte. Pandemien ga frisørkjeden store utfordringer.

Selskapet ble startet i desember 2015, og ledes av den ene gründeren Kristian Solheim.

Han er godt fornøyd med ansettelsen av Johnsen.

– Han har en unik erfaring i krysningspunktet mellom ledelse, salg og markedsføring. Johnsen får en nøkkelrolle når Cutters skal tiltrekke seg nye kundegrupper og vokse videre i Norge og utenfor riksgrensene. Vi er veldig glade for å ha ham på laget, sier Solheim.

Powered by Labrador CMS