beredskap

Espen Olsen er daglig leder i Ready Communication

Inngår partnerskap: – En milepæl

TC Connect skal selge Ready Communications løsning. 

Publisert

I sommer skrev Shifter om Espen Olsen, som i tillegg til å være politimann har startet oppstarten Ready Communication. 

Selskapet har laget et system som samarbeider med Starlink, SpaceX sitt system med internettsatelitter, for å tilby internettdekning til redningsmannskaper på steder der det er dårlig eller ingen dekning. 

Produktet består av en liten koffert på åtte kilo som mannskapene bærer med seg der det er behov. 

Nå kan han fortelle om en ny milepæl, nemlig at selskapet har sikret sitt første partnerskap med TC Connect. 

– Samarbeidet med TC Connect vil være en formidabel akselerator for vår gründerbedrift sier Olsen til Shifter. 

Partnerskapet innebærer en eksklusiv avtale der oppstarten vil levere kommunikasjonsløsninger basert på lavbanesatelitt-teknologi, spesielt tilrettelagt for nødetater og beredskapsaktører. 

– Dette partnerskapet gjør det mulig for oss å nå ut til et bredere spekter av kunder og markeder ved å bli en del av TC Connects etablerte salgs- og distribusjonsnettverk, påpeker Olsen videre.

De forventer med det å se betydelig økning i salg av løsningene i tiden fremover. 

– På lengre sikt ønsker vi å bidra til å sette en ny standard for beredskapskommunikasjon i Norge ved å ta i bruk lavbanesatelitt-teknologi. 

– TC Connect har i en årrekke jobbet med kommunkasjonsløsninger ob beredskapssamband, med løsningen fra Ready Communications vil vårt sortiment bli styrket. Vi gleder oss til å presentere for våre kunder satelitt-teknologien og ser frem imot et fortsatt godt samarbeid med Ready Communications, sier Harald Berby, administrerende direktør i TC Connect.