Tidligere Folk-gründer ny klimasjef i Møller Mobility

Publisert

Det er halvannet år siden Ida Pernille Hatlebrekke stengte dørene til «problemverkstedet» Folk, på grunn av manglende lønnsomhet.

Gründeren gikk kort tid etter til stillingen som «Chief Commercial and Sustainability Officer» Looping, et oppstartsselskap som produserer og benytter gjenbruksplast.

Nå går Hatlebrekke videre til nye oppgaver, denne gang som leder for Klima & Miljø i Møller Mobility Group, opplyses det i en pressemelding.

– De siste årene har jeg fått anledning til å dykke inn i sirkulær økonomi, klimapolitikk og nye, bærekraftige forretningsmodeller. Nå skal jeg ta med meg verktøykassen min av erfaringer videre til Møller Mobility Group for å løse spennende oppgaver i en helt ny bransje hvor jeg utvilsomt vil lære masse nytt. Dette er en faglig utfordring jeg har drømt om i mange år og det føles mildt sagt utrolig meningsfullt å skulle jobbe med fremtidens mobilitetsløsninger i Nordens største bilkonsern, sier Hatlebrekke i meldingen.

Tidligere i år ble det også kjent at Hatlebrekke går inn i styret til Fauna, den nye klima-startupen til tidligere Dreams-sjef Øystein Høie.