Frøya Hetzel og Kristine Bakk i selskapet To Ghost.
Frøya Hetzel og Kristine Bakk i selskapet To Ghost.

Bestillingene rant inn da gründerne lanserte «digital mathall»: – Aldri hatt så høy puls

To Ghost-gründerne sto selv bak grytene da de åpnet sitt "cloud kitchen"-konsept før sommeren. Nå har de ansatt flere kokker og kan endelig løfte blikket mot videre vekst.

Publisert

Skrekkblandet fryd. Et stup med hodet først. Famling i blinde.

Frøya Hetzel og Kristine Bakk forsøker å beskrive oppstarten av To Ghost, selskapet bak en ny "digital mathall" i den såkalte "cloud kitchen"-kategorien.

De hadde null erfaring fra matbransjen.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per år



Bestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mnd



Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her