Frøya Hetzel og Kristine Bakk i selskapet To Ghost.
Frøya Hetzel og Kristine Bakk i selskapet To Ghost.

Bestillingene rant inn da gründerne lanserte «digital mathall»: – Aldri hatt så høy puls

To Ghost-gründerne sto selv bak grytene da de åpnet sitt "cloud kitchen"-konsept før sommeren. Nå har de ansatt flere kokker og kan endelig løfte blikket mot videre vekst.

Publisert

Skrekkblandet fryd. Et stup med hodet først. Famling i blinde.

Frøya Hetzel og Kristine Bakk forsøker å beskrive oppstarten av To Ghost, selskapet bak en ny "digital mathall" i den såkalte "cloud kitchen"-kategorien.

De hadde null erfaring fra matbransjen.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her