Partner i Spring Capital Polaris, Gunnar Sellæg
Partner i Spring Capital Polaris, Gunnar Sellæg

De støtter startups med opptil 100 millioner i året, men én ting investerer Spring Capital aldri i

Når Are Traasdahls investeringsselskap går inn i en startup, er det Gunnar Sellæg gründerne ser mest til. Han ønsker seg mindre powerpoints og mer pil og bue.

Publisert Sist oppdatert

Spring Capital Polaris kan virke som en snever investor. De investerer i én til to selskaper i året, kun i SaaS, og kun mellom 50 - 100 millioner kroner. Bak selskapet står seriegründer Are Traasdal som hovedinvestor, sammen med Gunnar Sellæg og Jostein Pettersen. Alle tre har klarer roller på papiret.

– Jostein har den finansielle rollen, og har hovedansvaret for dialogen med investorene og selskapene vi tenker å investere i. Min hovedoppgave er å jobbe med selskapene både underveis og etter investeringen. Det si at jeg vanligvis går inn som styreleder i selskapene, samt jobber sammen med ledelsen med å få opp en SaaS-salgsorganisasjon med en Inbound Marketing-avdeling, SDR’er, Account executives og Customer success, forteller Gunnar Sellæg.

Sist men ikke minst kommer Are Traasdal inn, i tillegg til å være hovedinvestor for Spring Capital Polaris har han som hovedoppgave å hjelpe selskapene inn i USA, blant annet med å være en levende døråpner.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her