Carsten Beck er partner ved Copenhagen Institute for Future Studies.
Carsten Beck er partner ved Copenhagen Institute for Future Studies.

Fremtidsforsker: – Viruset har vist oss at sårbarheten til de globale forsyningskjedene er vesentlig større enn man trodde

Coronakrisen vil bare akselerere eksisterende megatrender, mener Carsten Beck ved Copenhagen Institute for Future Studies.

Publisert Sist oppdatert

– Små og mindre bedrifter vil i de neste ukene slite med å lage løsninger og tjenester som er tilpasset dagens situasjon. For mange selskaper i service-sektorene vil dette stå høyt på agendaen, sier Carsten Beck, partner ved Copenhagen Institute for Future Studies, til Shifter.

Han jobber med scenario-planlegging for mange store selskaper over hele verden, og mener at vi aldri før har sett det vi ser nå.

– Hver krise er unik, så det er vanskelig å bruke tidligere kriser som en pekepinn på fremtidige kriser. Men jeg håper at når den første delen av panikken har lagt seg, så vil vi prøve å lære fra disse ukene, de nye systemene vi bruker og setupen vi lager nå, og videre se på hvordan vi kan bygge videre på dette i fremtiden, sier han.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her