Salgsdirektør Caspar Mariero-Klees (t.v.) og CEO og gründer Jonas Helmikstøl i Easee.
Salgsdirektør Caspar Mariero-Klees (t.v.) og CEO og gründer Jonas Helmikstøl i Easee.

Inntektene strømmer inn til lade-gründerne: Nå setter de seg et «umulig» milliardmål

Easee er på vei til å firedoble inntektene i år, og skal nå en milliard neste år i "Project Impossible". Det handler blant annet om å si nei til partnere som andre startups ville ha drømt om.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke alle som hadde troen på de tidligere Zaptec-toppenes nye prosjekt. Dedikerte ladestasjoner hjemme hos privatpersoner var for «feinschmekkerne», og av mange oppfattet som noe unødvendig kostbart for den jevne elbilist. Flere ladeselskaper hadde heller valgt å satse på borettslag og bedriftsmarkedet. Kjetil Næsje og Jonas Helmikstøl var imidlertid sterke i troen på at det ville bli et stort behov fremover, ikke minst fordi et slikt produkt ville øke sikkerheten rundt hjemmelading betraktelig, sammenlignet med lading fra et vanlig støpsel i veggen.

– Zaptec hadde utviklet et fantastisk produkt for borettslag, og vi forsøkte å overbevise eierne om å ta dette videre over til privatpersoner. Men de var ikke like overbevist, sier gründer Jonas Helmikstøl når Shifter møter ham på selskapets kontorer i Innovasjonsparken i Stavanger. Sammen mimrer vi litt tilbake til hvordan han tilbake i 2018 tok kontakt med en noe kritisk Shifter-redaksjon og ivret for å fortelle om det nye prosjektet, men ble fortalt at han måtte komme litt lenger, før vi skrev om dem.

“Project Impossible”

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her