Equality Check-gründerne Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes, her i lokalene til nye Share i Myntgata i Oslo.
Equality Check-gründerne Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes, her i lokalene til nye Share i Myntgata i Oslo.

Mangfoldsgründerne lanserte «fast and ugly»: Nå girer de opp med stjernelag på eiersiden

Aksel Lund Svindal sitt «startup-studio», Norselab, er største investor når Equality Check lukker emisjonsrunden på 5,2 millioner kroner. Gründerne ryddet også plass til flere kjente navn.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ikke akkurat «brain surgery», men relativt konkrete ting bedrifter kan gjøre. Likevel er det mange som ikke gjør det, sier Isabelle Ringnes.

Sammen med Marie Louise Sunde lanserte hun i fjor sommer første versjon av Equality Check. Plattformen kan avsløre hvor likestilt en arbeidsplass er, basert på ansattes anonyme vurderinger, men kan også hjelpe bedrifter med å bli bedre.

– Den første siden vi lanserte var svært enkel og ikke veldig brukervennlig, men det er jo litt sånn; gir du ut et produkt og er fornøyd, så har du gitt det ut for sent. Du skal rett og slett være litt flau når du gir ut produktet første gang, sier Ringnes.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her