Mental helse

Rekrutteringsselskap vil lede an innen psykisk helse

AvantGarde ansetter ny «engasjementssjef», og første oppdrag er å ta et oppgjør med diskriminering på grunn av mental helse.

Donik Amon skal bidra til at AvantGarde Search blir toneangivende innenfor rekruttering og psykisk helse.
Donik Amon skal bidra til at AvantGarde Search blir toneangivende innenfor rekruttering og psykisk helse.
Publisert Sist oppdatert

– Målet med stillingen er å kunne være enda mer involvert i hva som skjer innenfor omstillingen i samfunnet og næringslivet - spesielt med tanke på våre to hjertesaker; mangfold og psykisk helse, sier Erik Falk Hansen i en kommentar til ansettelsen av Dominik Amon i en nyopprettet stilling som Community & Engagement Specialist.

Han viser til at dette er en stilling det finnes flere og flere av innenfor teknologibransjen, men som ennå ikke har nådd rekrutteringsbransjen.

– Som en driver for en mer moderne rekrutteringsbransje og rekrutteringstjenester var det derfor helt naturlig for oss at vi «speiler» teknologibransjen og gjør en ansettelse som dette, påpeker Falk Hansen.

Amon flyttet til Norge fra Østerrike i vinter og har flere års erfaring fra operasjonell markedsføring og arrangementer. Et av hans første prosjekter var å bygge opp partnerskapene med The Human Aspect, Wake Me Up og Diversify. Blant annet kommer de i august til å arrangere et event om diskriminering og psykisk helse i rekrutteringsprosesser.

- Det er avgjørende at vi er åpne om utfordringene man kan møte i arbeidslivet. Ved å gi rom og trygghet for alle lager vi ikke bare bedre arbeidsplasser de ansatte, men også et mer kreativt og produktivt miljø, fastslår Amon.

Hans nye sjef, Erik Falk Hansen, har selv fortalt i om hvordan det er å være bipolar næringslivsleder.

Les også: Jan Børge Sagmo var den fremgangsrike klimagründeren, men inni ham var alt på vei til å rakne

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*

Powered by Labrador CMS