Rolf Assev fikk hjerneslag: Etter fire måneder på sykehus var verden endret, men han er mer optimistisk enn noen gang

Fra en dag til en annen ble mannen som hjalp alle andre, den som trengte hjelp til alt. Nå er startup-legenden på vei tilbake til et samfunn snudd på hodet av coronaviruset, der han ser store muligheter for gründere.

Publisert Sist oppdatert

Som det konkurransemennesket han er, hadde han tatt litt ekstra hardt i under 10-kampen med kompisene på Bislett den helgen. Den underlige hodepinen hadde kommet snikende dagen etter, og mandag satt han i en workshop med oppstartsselskapet Ordr. Han hadde stor sans for gründerne som jobbet med å forenkle hvordan man bestiller mat og drikke på restaurant, og hadde gledet seg til møtet. Kollegene Kjetil Holmefjord og Lauga Oskarsdottir skulle også være med.

Men noe var helt galt den dagen. Ordene som kom ut av munnen på mannen som i årevis hadde vært StartupLabs presise og engasjerte stemme utad, var plutselig helt uforståelige. Venstresiden av ansiktet sank sammen.

- Plutselig begynte jeg bare å snøvle. Så sa Kjetil og Lauga «nå er det noe galt med deg, Rolf». En annen kollega fikk tak i en lege som jobbet i et av oppstartsselskapene. Han sa «her er det slag. Ring ambulanse!».

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her