Produktsjef Ida Aalen i Confrere.
Produktsjef Ida Aalen i Confrere.

Ida Aalen hadde nesten gitt opp å få leger over på video: Så kom de plutselig i så strie strømmer at det gikk på helsa løs

Confrere hundredoblet trafikken på 20 dager da coronaviruset kom. Produktsjef Ida Aalen jobbet så hardt med å ta i mot flommen av nye brukere at hun til slutt ble syk.

Publisert Sist oppdatert

De siste månedene har videostartupen vært gjennom en ellevill reise. I begynnelsen av året så det ganske så mørkt ut. Confrere-teamet hadde jobbet knallhardt for å rulle ut videoløsningen til landets fastleger, med mer eller mindre hell.

De hadde blant annet vært på en roadtrip land og strand rundt, for å overbevise diverse legekontorer i distriktene om at de burde begynne med videosamtaler med pasientene. Men materien var mildt sagt treg, og etter lang tid med intenst arbeid hadde de bare klart å få rundt 6 prosent av landets fastleger som kunder – ikke i nærheten av nok til å få businessen til å gå rundt.

Nær ved å selge

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her