Daglig leder Espen Malmo og styreleder Preben Songe-Møller i Skyfall Ventures har lang erfaring med den norske sartup-scenen.
Daglig leder Espen Malmo og styreleder Preben Songe-Møller i Skyfall Ventures har lang erfaring med den norske sartup-scenen.

Slik får du kloa i Skyfalls millioner: – Vi opererer med noen kvantitative kriterier som definerer vårt investerings-sweetspot.

De var tidlig inne i flere av landets heteste startups. Nå åpner daglig leder Espen Malmo i Skyfall Ventures opp om selskapets investeringsstrategier.

Publisert Sist oppdatert

Siden oppstarten i 2014 har investeringsselskapet Skyfall Ventures skaffet seg en portefølje bestående av flere av landets mest omtalte startups, deriblant Kolonial, Otovo, Nabobil, Fjong, Tise og Spiff.

Selskapet er også betrodd til å forvalte flere millioner såkorn-kroner på vegne av Innovasjon Norge, og nylig bestemte de seg også for å etablere sitt første fond, på 50 millioner kroner.

I dette intervjuet utdyper daglig leder Espen Malmo hva de legger vekt på i jakten det neste vinnerselskapet.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her