Silvija Seres er administrerende direktør i Technorocks, og gründer av Lørn.Tech.
Silvija Seres er administrerende direktør i Technorocks, og gründer av Lørn.Tech.

Slik går Silvija Seres frem når hun tjener gode penger på å være startup-investor, og hun har lært av sine feil

Det er noen selskaper hun angrer på at hun ikke gikk inn i, og noen investeringer hun aldri skulle gått inn i. Men nå har Silvija Seres funnet en strategi som virker. – Jeg har kysset en del frosker uten at de har blitt prinser, sier hun.

Publisert

Blant folk flest er Silvija Seres kjent som foredragsholder og teknologiekspert, og er blant annet aktuell med en ny bok om fremtidspolitikk. Gjennom sitt investeringsselskap Technorocks har hun imidlertid også vært en av landets mest aktive engleinvestorer de siste årene. I porteføljen har hun nå 30 til 35 selskaper, flere av dem er velkjente for Shifters lesere. Dette er blant annet Huddly, Domos og Nyby.

Silvija Seres har i over 30 år hatt et motto som sier “care, dare, delever.” Det følger hun både privat og profesjonelt - ikke minst som investor.

- Care dreier seg om å bry seg om problemet. Dare dreier seg om mot til å satse og ta risiko. Delever dreier seg om å være effektiv og å holde ut en reise som alltid tar lenger tid enn man trodde.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her