CEO Magnus Valmot i Ardoq. Foto: Per-Ivar Nikolaisen
CEO Magnus Valmot i Ardoq. Foto: Per-Ivar Nikolaisen

Slik takler Ardoq-sjefen turboveksten: Magnus Valmots jakt på den gode kulturen

Publisert Sist oppdatert

Selskapet har gått fra 18 til 60 ansatte på halvannet år. Bak veksten ligger knallhardt arbeid med rekruttering og god kultur.

Tidligere denne uka kunne Shifter fortelle om hvordan det forholdsvis ukjente software-selskapet har hatt en av de mest imponerende vekstkurvene i bransjen. Desember var en solid «all time high», både for antall nye kontrakter og profilene på kundene som kom inn. Blant de nye kundene er et av de største medieselskapene i USA og en av de største bankene i USA.

Nå vokser selskapet seg ut av kontorene de har i tilknytning til StartupLab i Forskningsparken, og flytter inn i Tapad-gründer Are Traasdahls nye veksthus for Amerika-reisende tech-selskaper i Myntgata i Oslo. Bak suksessen ligger det en massiv innsats -- ikke bare med selve produktet, men ikke minst med å finne de rette folka og bygge den gode kulturen.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her