Magne Uppman forteller om hvilke gründere han liker, ombord på Shifters sommerbåt, for anledningen BRIM Explorer.
Magne Uppman forteller om hvilke gründere han liker, ombord på Shifters sommerbåt, for anledningen BRIM Explorer.

Varsler nytt storfond og flere ansatte: Slik er gründerne som får SNÖ-mannen til å smelte

Mange gründere er ekstremt gode til å kommunisere og selge. De "tar" møterommet, men investor Magne Uppman i SNÖ Ventures lar seg ikke alltid imponere.

Publisert Sist oppdatert

For litt over fire år siden bega de to tidligere gründerne seg inn på noe de ikke hadde gjort før, da de så smått begynt å gjøre sine første startup-investeringer. Etter hvert har prosjektet til radarparet Magne Uppman og Teodor Bjerrang i SNÖ Ventures vokst seg større og større. Porteføljen til det fortsatt unge investeringsselskapet har en imponerende lineup av lovende teknologiselskaper, som Inzpire.me, Memory, Be Your Best, Confrere og Ignite Procurement.

- Vi er ekstremt godt fornøyd med de vi jobber med. Alle er solide selskaper med god vekst. Foreløpig er det jo ingen exits, men i et ventureperspektiv er ikke fire år spesielt lenge, så den delen av det kommer etter hvert, sier Magne Uppman, partner i SNÖ Ventures.

Det nye fondet

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her