Stine Sofie Grindheim, Dealflow
Stine Sofie Grindheim, Dealflow

Dealflow får sparebank på eiersiden

Snart i mål med ny emisjon.

Publisert

Fintech-selskapet Dealflow gjennomførte i fjor to emisjoner på til sammen sju millioner kroner. Nå er de i gang med nok en kapitalinnhenting, denne gangen med en målsetning på 10 millioner kroner.

Så langt er 70 prosent i boks, blant annet gjennom en investering på 5 millioner kroner gjort av Fana Sparebank, skriver Finansavisen.

Banken er den samme som utvikler heldigitale Himla, som de selv kaller en «nasjonal boliglånsmaskin».

– Ved å gå inn i Dealflow med en strategisk eierandel får vi et supplement til vår tradisjonelle rolle, og et verktøy til å utvide sparebankideen ytterligere, sier Lisbet Nærø (57), konsernsjef i Fana Sparebank, til avisen.

Dealflow har også utvidet sin produktportefølje, blant annet med en markedsplass for unoterte aksjer - i tillegg til sin folkefinansieringstjeneste. Samtidig har de delt opp selskapet i to, Dealflow Technology AS og Dealflow AS.

Emisjonen gjennomføres for begge selskapene, som ifølge Finansavisen nå verdsettes til drøyt 80 millioner kroner.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

DEALFLOW TECHNOLOGY AS

Dealflow er en heldigital, aksjebasert crowdfunding plattform. Dealflow kobler sammen oppstartsbedrifter som trenger finansiering med investorer som ønsker å bli medeiere i selskaper i vekst og en høy risikoeksponering.

Les mer om selskapet her

BERGEN

Stine Sofie Grindheim

0-5

  • HØYSÆTER T-BANECOMPAGNIE AS
  • 3PH INVEST AS
  • AANDSTAD CONSULTING AS
Se hele selskapsprofilen
Powered by Labrador CMS