Spiff-gründer Carl-Nicolai Wessmann
Spiff-gründer Carl-Nicolai Wessmann

Gründeren nær å gi seg: «Tusen investormøter, samtaler med utenlandske VCer, banker som ikke vil snakke, det er ikke gøy»

På et halvt år ble staben redusert fra tolv til to. Da gikk gründeren tilbake til røttene, og nå nå peker pilene oppover for spareappen Spiff.

Publisert Sist oppdatert

Spareappen Spiff har vært gjennom flere tunge runder de seneste årene. Pengeproblemer, kutting i staben og kroken litt for nær døra har gjentatte ganger preget selskapet og gründer Carl-Nicolai Wessmann.

– Høsten var lærerik og hard. Jeg måtte snakke med min kone og se på om vi faktisk skulle fortsette med dette. Og en av tingene vi innså var at hvis jeg skulle fortsette med Spiff-drømmen, så måtte jeg finne tilbake til hvorfor jeg startet. Ha det gøy med å bygge produkt og selskap. Tusen investormøter, samtaler med utenlandske VCer, prøve å få kontakt med banker som ikke vil snakke, det er ikke gøy. Jeg måtte ha noe mer, forteller han.

Men 2020 ser langt lysere ut. Hittil i år har fintech-selskapet trosset coronakrisen og økt taktfast, og nylig hentet de «spiffkompetanse» fra Airthings og Spond.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her