Businessråd og personlige råd. Ludensos Eirik Wahlstrøm (t.v.) opplever at han kan si det meste til Rolf Assev, på "walk and talk"-møtene de har hatt fra StartupLab.
Businessråd og personlige råd. Ludensos Eirik Wahlstrøm (t.v.) opplever at han kan si det meste til Rolf Assev, på "walk and talk"-møtene de har hatt fra StartupLab.

Han har hatt tusenvis av gründermøter, men først da pandemi og hjerneslag tvang ham mer ut på tur, ble samtalene helt ærlige

En del ting snakker man bare ikke om i et klamt møterom. Rolf Assev opplever at gründerne åpner seg på en helt annen måte når han tar de med ut på tur.

Publisert

– Vi har samtaler om ledelse, ensomhet og andre frustrasjoner. Det blir en helt annen dialog, med 100 prosent fokus på gründerne og de utfordringene de står overfor. Og så passer det bedre for en slagpasient å bevege seg ute i frisk luft i stedet for å sitte inne, sier Rolf Assev, partner i StartupLab.

Det er en av disse krystallklare vårdagene, fortsatt et kjølig trekk i lufta, kaldt i skyggen, men ute i sola varmer det på bleke hjemmekontorfjes. Rolf og gründer Eirik Wahlstrøm i Ludenso er på et av sine mange gåmøter på gresslettene og småveiene rundt Blindern og Forskningsparken i Oslo.

Rolf har lenge vært en av rådgiverne til Ludenso, et av veteranselskapene på StartupLab. Edtech-bedriften er en avlegger av det som opprinnelig var bare Moviemask AS. Gründerne gikk fra å lage underholdende filmbriller for mobil til å bli en læringsplattform for bruk av 3D og AR i skolen. Pandemien er ikke den eneste grunnen til at møtene det siste året har foregått utelukkende utendørs, riktignok alltid med en snartur innomhus nærbutikken for å kjøpe en is.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her