Mette Arntzen Bjerke blir konsept og digitaliseringsdirektør i Møller Eiendom
Mette Arntzen Bjerke blir konsept og digitaliseringsdirektør i Møller Eiendom

Hun skal lede arbeidet med digitalisering og nye konsepter i Møller Eiendom

Mette Arntzen Bjerke blir konsept- og digitaliseringsdirektør i Møller Eiendom, og får plass i selskapsledelsen.

Publisert

Møller-familien har de seneste årene vært en svært aktiv aktør i det norske oppstartsmiljøet, kanskje først og fremst gjennom satsing på «mobility», men også med investeringer på andre områder og som tilrettelegger.

Nå har Møller Eiendom opprettet den nye stillingen «konsept- og digitaliseringsdirektør». Den fylles av Mette Arntzen Bjerke, som slutter i jobben som markedssjef i samme selskap.

– Leietakere og boligkjøpere stiller stadig høyere krav, og digitale løsninger er blitt en standard i de fleste deler av vårt samfunn. Eiendomsbransjen står ovenfor et digitalt skifte, og muligens et mer fundamentalt skifte nå som følge av covid-19-situasjonen, sier administrerende direktør i Møller Eiendom, Andreas Jul Røsjø.

– Kundeorientering har blitt et stadig mer sentralt tema, og flere i vår bransje investerer i å bedre forstå og interagere med sluttkunden, blant annet gjennom digitale løsninger. Her skal vi styrke oss, legger han til.

Nye kundeopplevelser

Bjerke har jobbet som markedssjef i Møller Eiendom i snart fire år. Hun starter i sin nye jobb 1. oktober og blir samtidig en del av selskapsledelsen. Hun har 22 års erfaring fra eiendomsbransjen, med ulike roller innen forvaltning, utleie og marked.

Bjerke står blant annet bak bokonseptet PiiR - Harbitz Torg, som er et fullservice utleiekonsept for en godt voksen målgruppe. Hun har jobbet mye med konseptutvikling og med kommersielle leietakere de siste årene. Nå er hun klar for mer ansvar og nye arbeidsoppgaver som skal heve den digitale standarden til Møller Eiendom, samt skape nye eiendomskonsepter.

– Hvorfor gikk du for denne jobben?

– Jeg trives i Møller Eiendom og synes det er gøy å arbeide med å utvikle fremtidens eiendomskonsepter. Nå får jeg muligheten til å kombinere erfaring og utvikling. Jeg liker å jobbe med kunder og har de siste årene tatt videreutdanning innen blant annet digitalisering. I denne stillingen får jeg muligheten til å skape nye kundeopplevelser og for å få til dette vil også digitale verktøy være en sentral brikke.

– Hva ser du frem til i jobben?

– Jeg ser frem til nye utfordringer og dykke dypere ned i kundebehovet, og forhåpentligvis lage noen gode kundeløsninger.

– Tør å tenke annerledes

Administrerende direktør Røsjø mener Møller Eiendom får et proaktivt tilskudd til ledergruppen i Bjerke, med god kjennskap til organisasjonen og erfaring fra hele verdikjeden i eiendomsutvikling.

– Gjennom arbeidet med PiiR har Mette vist at hun tør å tenke litt annerledes og utfordre det etablerte, og samtidig har gjennomføringskraft til å gjøre noe med det. Dette er egenskaper vi trenger for å nå våre ambisiøse målsetninger i en bransje som stadig er i utvikling, tillegger Røsjø.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

MØLLER EIENDOM AS

Møller Eiendom er et miljøbevisst eiendoms- og utleieselskap som utvikler verdi i fast eiendom. Selskapet holder også fokus på digitale løsninger i eiendomsmarkedet. Møller Eiendom har lansert PiiR, et utleiekonsept for voksne mennesker.

Les mer om selskapet her

SVELVIK

Andreas Jul Røsjø

0-5

  • MØLLER INVEST AS
  • MØLLER & AUSTER AS
  • Odd Møller
Se hele selskapsprofilen
Powered by Labrador CMS