Kjartan Slette i Unacast.
Kjartan Slette i Unacast.

Nå går Unacast i pluss, men gründerne har et dilemma

Skal selskapet vokse videre i normalt tempo eller skal de gå for en ny investeringsrunde?

Publisert Sist oppdatert

I det stille har Unacast hentet over 100 millioner kroner siden sist Shifter hadde et grundig intervju med Kjartan Slette. Slette, som var en av de mest høylytte representantene for den nye, norske gründerbølgen, har vært uvanlig taus i norske medier etter B-runden i mai 2018.

Nylig kunne Slette og medgründer Thomas Walle melde at de hadde landet en storavtale med den afrikanske telekom-giganten MTN, der selskapet vil bruke Unacasts teknologi på sine egne data. Denne og flere andre nye avtaler gjør at abonnementsinntektene vil nærme seg 100 millioner i år, og at selskapet går i pluss.

- Vårt fokus har de siste årene vært på å bygge selskap, og ikke på å snakke om å bygge selskap. Vi har mye penger i banken, og kommer egentlig ikke til å trenge mer før vi går "break even". Det interessante spørsmålet er likevel om vi vil ha mer, sier Kjartan Slette om situasjonen selskapet står oppe i.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her