Anita Schjøll Brede i Iris.ai.
Anita Schjøll Brede i Iris.ai.

"Noen ganger er livet bare dritt. Gode mennesker dør, og forhold går i stykker. Det kommer til å skje på det aller dårligste tidspunktet for selskapet."

Iris.ai-gründer Anita Schjøll Brede kjempet for å komme seg gjennom sitt livs drama, mens selskapet kjempet for å overleve.

Publisert Sist oppdatert

Anita Schjøll Brede og de andre gründerne i Iris.ai hadde jobbet hardt med den litt alternative, men likevel tidsriktige finansieringsmodellen som skulle ta "forskningsroboten" og selskapet til et nytt nivå. Planen var å gjennomføre en såkalt «Initial Coin Offering», der de opprettet sin egen digitale myntenhet. Forskere, teknologer og andre bidragsytere kunne tjene såkalte AIUR-mynter på innsatsen for å forbedre AI-motoren, mens andre som hentet ut informasjon eller brukte AI-motoren måtte betale.

Ideen var å legge ut «tokens» for tilsvarende 10 millioner euro til salgs i markedet. Men da en lastebilsjåfør svingte ut på en vei i California en januardag i 2018, skulle alt bli annerledes.

“Sjelevennen”

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her