Johan Zetterström i Patientsky.
Johan Zetterström i Patientsky.

Patienysky har kjøpt Infodoc

Gjennomførte varslet oppkjøp.

Publisert

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, opplyses det i en pressemelding.

– For vår del åpner oppkjøpet for at vår erfaring og våre innovasjoner i enda større grad kan være med å løse de mange og store utfordringene norsk helsetjeneste står overfor. Trenden i markedet tilsier at det vil bli stadig vanskeligere for små aktører å få lov til å levere de sentrale systemene til helsetjenesten. Med dette blir vi bedre i stand til å konkurrere, sier daglig leder i Infodoc, Bjarte Ottesen.

Infodoc er et e-helseselskap som driver med utvikling av skybaserte, elektroniske pasientjournalsystemer (EPJ) til fastleger, spesialister og kommunehelsetjeneste.

Oppkjøpet innebærer ifølge meldingen ingen umiddelbare endringer for Infodocs kunder og samarbeidspartnere. Alle avtaler skal videreføres.

– Patientsky har designet en fullstendig skybasert tjeneste for pasientjournal basert på Patientsky 360-plattformen. Infodoc har på sin side jobbet hardt med å flytte sine eksisterende applikasjoner over i skyen. Det betyr at selskapene har sammenfallende produktstrategier, men med ulike typer funksjonalitet, som vi håper at både Infodoc-kunder og PatientSky-kunder skal få nyte godt av på sikt, sier Johan Zetterström, CEO i Patientsky.