Cilia Holmes Indahl har gått fra Katapult til EQT. Her ombord på Brim Explorer tidligere i sommer.
Cilia Holmes Indahl har gått fra Katapult til EQT. Her ombord på Brim Explorer tidligere i sommer.

Slik vil hun styre pengene inn mot selskaper som løser de virkelig store problemene, og strategien vil gjøre investorene lykkeligere

- Jeg vil at selskaper skal se at det er en oppside ved å bli mer bærekraftig, at det kan ligge konkurransefortrinn og sterk motivasjon i å bidra til å gjøre samfunnet bedre, sier den nye lederen for EQTs bærekraftsstiftelse, Cilia Holmes Indahl, og forteller også hvorfor hun valgte å slutte i Katapult.

Publisert Sist oppdatert

Bare halvannet år etter at Cilia Holmes Indahl begynte som sjef for Katapult, kom nyheten om at hun skulle videre. Den tidligere bærekraftsdirektøren i Aker Biomarine skulle nå til EQT og lede den svenske investeringskjempens bærekraftsstiftelse.

Oppgaven er å utvikle finansielle instrumenter som bidrar til fortgang i viktige omstillinger i samfunnet. Først ut er klimateknologi og innovasjoner som vil kunne hjelpe porteføljeselskapene å kutte i klimautslippene sine.

Stor påvirkningskraft

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her