Teamet i Ignite Procurement før veksten nå skal ta av.
Teamet i Ignite Procurement før veksten nå skal ta av.

Disse gründerne vil vinne kampen om utviklerne: Kunsten å ansette 30 nye på ett år og samtidig få alle til å funke i jobben

Sigbjørn Nome og Ignite Procurement har lagt en ekstremt ambisiøs vekstlplan, og røper oppskriften på hvordan de skal mer enn doble inntekter og antall ansatte på noen få måneder - inspirert av Spacemaker og Xeneta.

Publisert

Ignite Procurement fosser videre fremover. Inntektene for 2020 var riktignok bare på 7,1 millioner kroner for det fortsatt ferske oppstartsselskapet. Men på slutten av året landet de pilotavtaler med gigantselskaper som Roche og Novartis, og inngikk partnerskap med to større konsulenthus i USA og Brasil, henholdsvis Proacure (USA) og Level Group (Brasil).

Nå røper gründer og administrerende direktør Sigbjørn Nome de særdeles ambisiøse vekstplanene. Målet for inneværende år er å øke abonnementsinntektene på innkjøpsverktøyet med 2,5-gangeren.

Samtidig flytter selskapet ut av Arkwright X sin lune hule og tar over en hel etasje i Epicenter – der forbildene i Spacemaker har gjort det samme. Antallet ansatte skal gå fra rundt 20 i starten av året, til 50 i slutten av året – 20 av dem utviklere, resten kommersielt ansatte innen markedsføring, salg og kundesuksess.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her